Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα.


  Ωράριο Εργασίας:
  Δευτ. Τετ. Σαβ.: 08:00 - 14:30
  Τρ. Πέμ. Παρ:  08:00-14:30 & 18:00 – 20:30
   
  Toggle navigation
  dimohellas

  Για το σπίτι

  Ολοκληρωμένες Λύσεις για το σπίτι

  Η πείρα 25 και πλέον ετών στις εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης αποτελεί εγγύηση για την βέλτιστη τεχνικά και οικονομικά λύση που θα προτείνουμε στο πρόβλημα σας.
  Για κάθε πρόβλημα από το πιο απλό δίκτυο μέχρι το πιο σύνθετο, θα συζητήσουμε και θα σας προτείνουμε λύσεις και προϊόντα αξιόπιστα και ποιοτικά σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως στις καλύτερες τιμές.

  Με σταθερό προσανατολισμό στην ποιότητα και την οικονομία επιλέγουμε υλικά, τα οποία είναι πιστοποιημένα και κατάλληλα για τη λύση κάθε προβλήματος ύδρευσης η αποχέτευσης.
  Οι προτάσεις μας συνοδεύονται από τεχνογνωσία που θα βοηθήσει την επιλογή σας σε όλες τις φάσεις μιας εγκατάστασης.

  Σχεδιασμός- Επιλογή – Εφαρμογή – Συντήρηση – Επισκευή

  Για το σπίτι

  Για το κτήμα

  Ολοκληρωμένες Λύσεις για το κτήμα

  Η Dimo SOLUTIONS με μια εμπειρία 25 και άνω ετών ανταποκρίνεται με επιτυχία και αποτελεσματικότητα στις σύγχρονες ανάγκες άρδευσης και ορθολογικής διαχείρισης του αρδευτικού νερού.

  Με εξειδικευμένο προσωπικό και μεγάλη ποικιλία προϊόντων θα σας συμβουλεύσουμε, σχεδιάσουμε, βοηθήσουμε η θα εγκαταστήσουμε το κατάλληλο σύστημα άρδευσης που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

  Με οδηγό τις εξελίξεις στην άρδευση και την καλλιέργεια άλλα και την εξοικονόμηση νερού θα βρούμε μαζί λύσεις και προϊόντα αποτελεσματικά και οικονομικά.
  Στην Dimo SOLUTIOS θα βρείτε προϊόντα κα λύσεις που αφορούν:

  • Άρδευση μικρών η μεσαίων χώρων, όπως κήποι, παρτέρια, γκαζόν
  • Μεταφορά και αποθήκευση νερού για ανάγκες άρδευσης
  • Άρδευση μεγάλων αγροτικών εγκαταστάσεων
  • Εξειδικευμένα συστήματα αυτοματισμού και διαχείρισης άρδευσης
  • Άρδευση εξειδικευμένων επαγγελματικών εγκαταστάσεων

   

   

  Για το κτήμα

  Για τον κήπο

  Ολοκληρωμένες Λύσεις για τον κήπο

   

  Η έλλειψη νερού είναι ένα σοβαρό μειονέκτημα που αντιμετωπίζουμε, με έξαρση τα τελευταία χρόνια, στον κήπο η στην καλλιέργεια μας.

  Με εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό η Dimo SOLUTIONS προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για μικρής έως μεγάλης κλίμακας αρδευτικά έργα.

  Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων των μεγαλύτερων εταιριών, θα βρείτε τον βέλτιστο και οικονομικότερο τρόπο να ποτίσετε τον κήπο, το γκαζόν η την καλλιέργεια σας χωρίς άσκοπες σπατάλες

  Για τον κήπο